Naš tim

Ovde možete upoznati članove Centra Nanna:

Anka Stojaković, direktorka centra Nanna, aktivistkinja u borbi za zaštitu žena i dece od nasilja, koordinator, osoba na terenu i na telefonskim vezama, radi direktno sa žrtvama. Jedan od osnivača Centra Nanna.

Olga Perić, udata, majka ćerke. Psiholog u službi psihijatrije OB Šabac i sudski veštak za oblast psihologije pri Osnovnom i Višem tužilaštu i Osnovnom i Višem sudu u Šapcu. Aktivistkinja, jedan od osnivača Udruženja Centar Nanna Šabac. Olga vodi grupe psihosocijalne podrške, učestvuje u organizaciji tribina i kreira multimedijski sadržaj za socijalne mreže.

Selena Dragojević Gajić – više od 15 godina aktivistkinja za zaštitu žena, omladinska radnica, realizovala veliki broj lokalnih i internacionalnih projekata i kreativnih programa i radionica, asistent deci sa posebnim potrebama. Jedna je od osnivača Centra Nanna, a pri centru je koordinator, radi direktno sa žrtvama kao podrška i asistent je trenera za samoodbranu.

Branka (Kolarić) Todorović, književnica iz Šapca. Urednik je i recenzent više knjiga iz oblasti književnosti (proza, poezija), član Udruženja književnika Srbije i Književne zajednice Jugoslavije. Objavila je četiri samostalne zbirke poezije: „Ona i ja“, „Ožiljak vremena“, „Podmisaona svanuća“, „Između dva šUma“. Zastupljena je u zajedničkim zbirkama poezije, antologijama i časopisima za književnost i kulturu. Učesnica je brojnih književnih susreta i festivala.
Urednik je i priređivač knjiga književne nagrade „Laza K. Lazarević“ – Nagrađene pripovetke; priređivač publikacije (grupa autora) „Pola veka pod istim krovom“ 1963.-2013; urednik i priređivač zbornika poezije „Sunčeve seobe“: pesnički maraton 2010-2019; priređivač i jedan od urednika knjige poezije „Uzalud nisi ili jesi“, autora Branka Ilića Vanjke (1950-1953), autor i priređivač „Tragova“(2004) kataloga učesnika likovne radionice u okviru projekta „Integracija dece i mladih sa riziko ponašanjem“.
Saradnik časopisa za književnost, umetnost i društvena pitanja Brankovina.
Pohađala je seminare iz oblasti kulture i menadžmenta. Završila jednogodišnji seminar „Menadžment u kulturi“, u organizaciji Univerziteta za permanentno obrazovanje i Francuskog kulturnog centra.
Bila koordinator i realizator mnogih projekata iz oblasti kulture i umetnosti, moderator je Recitatorskog studija Kulturnog centra, realizator velikog broja kreativnih radionica u radu sa decom i mladima, saradnik na zajedničkim projektima sa drugim srodnim institucijama. Bavi se humanitarnim radom.
Godinama sarađuje sa udruženjima paraplegičara, slepih i nagluvih, radila dugi niz godina kao volonter u Domu za stare.
Nastavlja rad u Udruženjima i nevladinim organizacijama, tamo gde misli da može da doprinese kvalitetnijem i zdravijem životu zajednice.

Zagorka Dragojević, aktivistkinja u borbi za zaštitu žena, u Centru je osoba na terenu i koordinator za humanitarnu pomoć.

Isidora Trivunović, diplomirani psiholog, na master studijama psihoterapije, član Udruženja Centar Nanna od samog osnivanja, koordinator mnogih aktivnosti, zadužena za distribuiranje internet sadržaja putem socijalnih mreža, logističar, aktivistkinja i borac za ljudska prava.